czwartek, 22 kwietnia 2010

Cooking all day









Today was defninately the cooking day ;) I saw that I have 5 bananas and decided to fry bananas' pancakes with cinnamon and maple sos- my favourite <3 After few hours I feel like to eat marzipapan so I prepair almonds and sugar and baked marzipan muffins with chocolate <33 I haven't had time to do new photos so I found old one with some kind of history which I like :) Oh I have to admit that I'm set aside money now because I want to redecorate my bedroom -vintage style. I'm in love in vintage and I'm a romantic soul and know that's it's suits to me better than my DJs furinure. It's really hard for me because I adore spending money ;) I can afford on the new bed but unfortunately without mattress ;/ I haven't idea that mattresses are so expensive...I can't wait to make- over ;D Stupid girl..
Kisses:****

1 komentarz:

  1. Składniki na 12 muffinek:
    * 200 g masy marcepanowej, startej na tarce o dużych oczkach
    * 260 g mąki
    * 1 łyżka proszku do pieczenia
    * szczypta soli
    * 115 g drobnego cukru
    * 2 średnie jajka
    * 200 ml mleka
    * 6 łyżek oleju słonecznikowego lub 85 g roztopionego, ochłodzonego masła
    * 1 łyżeczka
    ekstraktu z migdałów (można zastąpić aromatem migdałowym)
    * kawałki czekolady

    W jednym naczyniu wymieszać składniki suche ze startym marcepanem, w drugim naczyniu składniki mokre. Połaczyć zawartość obu naczyń i wymieszać tylko do połączenia
    .

    Formę do muffinek wyłożyć papilotkami, nałożyć do niej ciasto (do 3/4 wysokości papilotki). Posypać płatkami migdałów.

    Piec około 20 minut w temperaturze 200ºC.

    OdpowiedzUsuń